Verbaas iedereen met jouw goede stijl

Wil je zelf eens die ene goede jas vinden zonder hulp te vragen aan je partner, moeder of zus? Het is namelijk niet zo makkelijk om een keuze te maken, niet alleen omdat er te veel van is, maar omdat het ook niet altijd het beste  wordt aangeboden. Wat is de reden hierachter? Laten we hierin verdiepen om een beter idee te krijgen.

Slow down the fashion

Dankzij de fast fashion industrie worden er steeds meer producten voor een lage prijs geproduceerd. Deze komen uit de landen waar het werk wordt uitbesteed. Omdat het goedkoper kan dankzij deze methode, gaan sommige merken nog een stapje verder. Het is belangrijk om merken te vinden die kwaliteit als prioriteit stellen. Woolrich is een van deze merken, die kwaliteit, duurzaamheid en garantie op bescherming tegen kou en wind biedt. Het is dan ook een merk met een lange geschiedenis, ten opzichte van de merken in de fast fashion industrie. Die verkopen namelijk producten aan de hand van steeds veranderende trends. Het is daarom altijd aan te raden om een product te kiezen die tijdloos is.

Wie ben jij?

Er zijn vele merken die jassen en kleding bieden voor mannen, maar  voor welke mannen? Kijk naar welke doelgroep het merk op focust en of het bij jou past. Ook kan je merken vinden die voor meerdere doelgroepen iets kan bieden. Woolrich heeft sportieve tot stoere modellen die voor een brede groep kleding heeft. Dit is natuurlijk ook ideaal voor je als je aan het experimenteren bent met je stijl. En ten slotte: het beter om in een keer een jas te kopen dat jarenlang mee kan gaan. Het is beter voor je portemonnee en ook duurzamer. In plaats van steeds een jas aan te schaffen dat na een half jaar kapot gaat, kan dé  jas voor tussen de aankomende vijf tot tien jaar dragen.