Broeken en jurken van travelstof

Het is weer zomer! Dit betekent natuurlijk dat we weer volop kunnen genieten van de zonnige dagen en wijntjes op het terras, maar kunnen we ook weer gaan shoppen voor onze outfits tijdens het zomerseizoen! Tijdens deze zomer zien we vooral de felle en pastelkleuren terugkomen, maar zijn er ook bepaalde stoffen die erg populair zijn.

Een populaire stof die we tegenwoordig in vele kledingstukken terugzien, is travelstof. Travelstof is een stof dat bestaat uit twee verschillende materialen, polyamide en elasthan. De kleding biedt zo het juiste comfort, maar ook een heerlijke stretch in de kleding dat zorgt voor een optimale pasvorm. In dit blog zullen we je er meer over gaan vertellen en wat nu de mogelijkheden zijn.

Kleding van travelstof 

Travelstof is de laatste tijd dus enorm populair in vrouwenkleren, maar om wat voor kleding gaat het dan nu eigenlijk. Dit is erg simpel, namelijk vrijwel alles. Het is bijna zonde om de kleding alleen voor specifieke kledingstukken te gebruiken, wat dan ook niet wordt gedaan.

Jurken van travelstof zijn bijvoorbeeld enorm populair. Vooral in de zomer is het natuurlijk heerlijk om een jurk te dragen, maar is het soms lastig om de ideale jurk te vinden voor de juiste gelegenheid. Een traveljurk kan je daarentegen voor iedere gelegenheid dragen. Zo zijn er stijlvolle jurken te verkrijgen die je kunt dragen naar je werk, maar zijn er ook meer sexy jurken te verkrijgen, zoals een travelstof jurk rood. De jurken zullen enorm goed aansluiten op het lichaam, waardoor jij je fijn zult voelen en je zelfverzekerd aan je dag kunt starten!

Broeken van travelstof

Draag je liever geen jurken tijdens de zomer? Niet getreurd! Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden met travelstof. Wanneer je liever een broek draagt om te combineren met een blouse of shirt, kan dit ook! Een broek van travelstof zal ook het optimale comfort bieden, terwijl het elasthan in de stof zorgt voor de unieke stretch. De broeken zullen hierdoor iets wat strak zitten, maar toch enorm comfortabel. Je hoeft nooit meer onzeker te zijn over je benen, omdat deze door de unieke pasvorm uitstekend tot zijn recht komen. Een zwarte broek travelstof is bijvoorbeeld ideaal om te dragen in een zakelijke outfit, terwijl de en kleurrijke broek juist te combineren in een iets wat meer zomerse, casual outfit! 

Neem eens een kijkje in het ruime aanbod aan kleding van travelstof, maak een keuze voor jezelf en scoor je comfortabele, unieke zomeroutfits!