Als je een relatiegeschenk weggeeft op een event of een beurs dan wil je natuurlijk niet dat mensen het geschenk weggooien in de prullenbak. Het doel van het weggeven van een relatiegeschenk is dat mensen het product daadwerkelijk gebruiken en dat jouw bedrijf positief de aandacht trekt met het gepersonaliseerde item. Eén manier om dit te kunnen realiseren is om een uniek relatiegeschenk te bestellen. Wij raden je aan om tassen te laten bedrukken. Voor ons heeft dit erg positief uitgepakt en daarom vertellen we je graag wat je moet weten als jij ook graag een succesvol en uniek product wilt laten bedrukken.

Mogelijkheden van het bedrukken van tassen

Mocht je op zoek zijn naar een uniek geschenk wat je ter promotie kunt weggeven dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij Maxilia. Bij Maxilia ben je aan het juiste adres als je graag relatiegeschenken wilt laten bedrukken tegen een betaalbare prijs. Dit bedrijf is de specialist in het bedrukken van geschenken en daarom vind je hier ook een ruim aanbod met musthave items, zoals tassen. Denk aan jute tassen, non woven tassen, sporttassen, shoppers, rugzakken, schoudertassen en opvouwbare tassen. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel en je kunt jouw eigen logo of tekst hierop bedrukken.

Een groot bereik met bedrukte tassen

Niets is zo zichtbaar als jouw logo op promotie tassen van papier of plastic. Bij Maxilia heb je al promo tassen vanaf €0,49 bij 250 stuks. Tassen bedrukt met jouw logo geven een boost aan jouw merk of bedrijf. Wil je graag dat jouw tassen vaker gebruikt worden? Kies dan voor een vilten of een jute tas. In plaats van een logo kun je hier ook een verrassende quote of afbeelding op plaatsen. Denk dus goed na over het ontwerp en de vormgeving. Tassen hebben een groot bereik en zijn tijdloos. Houd je tassen over? Dan kun je deze gerust nog een keer gebruiken bij een ander evenement. Kortom: bedrukte tassen ter promotie kunnen echt veel opleveren voor jouw bedrijf. Neem dus snel een kijkje op de website van Maxilia en plaats vandaag nog een bestelling.