De leukste cadeaus om de corona tijd door te komen

Tijdens de uitbraak van het coronavirus zijn we allemaal genoodzaakt zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat kan betekenen dat jij een vriend of familielid minder zult zien. Dat is erg vervelend natuurlijk maar je kunt de persoon die je mist wel verrassen door hem of haar een cadeau te geven. Zeker in deze tijd zal dat ongetwijfeld gewaardeerd worden. In deze blog geef ik een aantal tips voor het geven van een leuk cadeau aan een geliefde om de corona tijd door te komen.

Iets persoonlijks

Bij het geven van een cadeau aan een vriend, vriendin of familielid denk je gauw aan een bos bloemen met een kaartje. Dat is heel lief en leuk en kan je natuurlijk doen, maar het is nog veel leuker om een persoonlijker cadeau te geven. Wat ik hiermee bedoel is een cadeau waarmee de ontvanger direct aan jullie relatie moet denken. Je kan hierbij denken aan iets wat jullie normaal gesproken in jullie vrije tijd samen zouden doen. 

Dus als jij en een vriend altijd naar een bepaalde bar gaan om een biertje te doen, kan je misschien van die bar een speciaalbier pakket opsturen. Of wanneer jij en je moeder altijd samen in Amsterdam gaan shoppen, kan je een leuke puzzel van de Kalverstraat geven. Zo heeft ze ook meteen lekker wat te doen. Wat je ook bedenkt, een persoonlijk cadeau helpt jouw geliefde de corona tijd hoe dan ook door.

Het inpakken

Wanneer je een cadeau voor een vriend of familielid gaat kopen is het wel zo leuk als je dit speciaal gaat inpakken. Hoogstwaarschijnlijk (vanwege de corona maatregelen) geef je het cadeau via een pakketverzending, zorg er dan wel voor dat het een beetje knap is ingepakt. 

Tegenwoordig hebben ook webshops een mogelijkheid om het ingepakt te versturen. Dit maakt het, als je net een persoonlijk cadeau hebt uitgekozen, iets minder persoonlijk. Om jouw cadeau echt te laten stralen wil je het liefst het cadeau zelf inpakken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een mooie geschenkdoos kopen. Bij Vermeij Verpakkingen hebben ze een prachtige collectie aan geschenkdozen. Voor elke gelegenheid kun je een doos uitzoeken, hoe leuk is dat?

Zodra je een geschenkdoos hebt uitgekozen en het leuke persoonlijke cadeau hebt ingepakt kun je daar ook een kaart met een lieve boodschap bij doen. Op deze manier maak je het cadeau echt compleet. Zo zorg jij ervoor dat jouw geliefde, vriend, vriendin of familielid deze lastige tijd met een glimlach doorkomt.