Op zoek naar ballonnen met logo?

21957_groenrijk-ballonIk ben net met mijn eigen bedrijf gestart en daarom wilde ik ballonnen met logo kopen om op een evenement uit te delen. Het is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk om een bedrijf tot een succes te maken. Ten eerste is er veel concurrentie.
Ik bedoel, voordat ik mijn eigen bedrijf begon, vroeg ik me natuurlijk af wat ik zou kunnen doen dat anderen nog niet gedaan hebben, maa waar mensen wel behoefte aan hebben. Toen besloot ik dat ik het wiel niet opnieuw hoefde uit te vinden. Dat is ook zo, want er zijn talloze bedrijven en echt iets nieuws bestaat er niet. Daarom denk ik dat het voornamelijk gaat om hoe je jezelf laat zien. En dat hangt natuurlijk ook met marketing samen. Als je een sterk merk opbouwt, dan komen de mensen vanzelf, en dat doe je onder andere ook met een logo.

21966_emmirch-ballon44371_Foto1Op de kinderboerderij

Omdat ik met name diensten voor ouders biedt, bedacht ik me dat een kinderboerderij ideaal zou zijn om nieuwe klanten te kunnen vinden. Er vond toevallig een dergelijk evenement plaats twee weken geleden. Door gratis ballonnen met logo uit te delen, dacht ik dat ik een goede indruk zou kunnen maken op de ouders, en daardoor wellicht wat klanten zou kunnen trekken.
Ik vond toen maxballonnen.nl. Dat zag er veelbelovend uit! Dus besloot ik om hier flink wat ballonnen te bestellen. Binnen een week had ik ze allemaal binnen en nam ze mee naar de kinderboerderij. Ik heb ze toen netjes uitgedeeld aan de ouders en sommige mensen toonden interesse, dus heb ik ze mijn visitekaartje gegeven. Ik heb er inderdaad enkele klanten aan overgehouden! Dat was dus zeker top en maxballonnen.nl is ook echt een aanrader!