Een Nederlandse zanger boeken voor je evenement

Voor mijn evenement koos ik voor een Nederlandse zanger boeken. Afgelopen jaar heb ik een evenement mogen organiseren voor mijn lokale pokerclub. We komen elke zondag bij elkaar om dat door ons allemaal zo geliefde spel te spelen. Een paar keer per jaar gaan we er samen op uit, of doen we iets anders leuks. Zo leren we elkaar ook in een andere context kennen. Dit jaar wilde ik eens wat nieuws uitproberen. Ik wilde een artiest boeken. Ik kwam al snel op bekendeartiestboeken.nl uit omdat ik hier te kust en te keur kon.

Keuze voor de artiest

Bij de meeste boekers heb je enkele stijlen of enkele typen artiesten. Hier kon ik voor van alles en nog wat terecht. Uiteindelijk viel de keus op Daniel Lohues. Dit zouden de meeste leden van onze club waarschijnlijk een leuke artiest vinden. Het contact met het bureau verliep vlot. Ze leggen duidelijk uit wat ze van je verwachten om er een topdag van te maken. Zo moet er bepaalde apparatuur aanwezig zijn zodat de artiest op kan treden. Hier hebben we samen met de organisatie voor gezorgd. Ook om deze reden was deze artiest zeer geschikt: hij had maar beperkte apparatuur nodig.

De dag zelf

Het was een enorm succes. Daniel was ontzettend goed en het verliep precies zoals het bureau al had aangegeven. Hierdoor kon ook ik als organisator genieten van de dag, en hoefde ik niet de hele tijd achter bepaalde dingen aan.

Conclusie

Ik kan het iedereen aanraden, een Nederlandse zanger boeken voor je evenement. Geïnteresseerd? Kijk ook hier voor meer informatie over wat een zanger precies doet.