Levertijd van relatiegeschenken, waar moet je rekening mee houden

Relatiegeschenken4you

U heeft binnenkort een evenement en bent druk met alle voorbereidingen. Het bestellen van leuke relatiegeschenken die u wilt uitdelen tijdens dit evenement is hier een onderdeel van. Helaas maken wij in de praktijk vaak mee dat op het laatst wordt gedacht om relatiegeschenken te bestellen en dat de artikelen die een klant het liefst wil hebben niet meer binnen het tijdsbestek kunnen worden geleverd.

Terwijl u zich voorbereidt op uw evenement, moet u ervoor zorgen dat uw producten op tijd aankomen! Houd er rekening mee dat er drie hoofdonderdelen aan een promotionele productbestelling zitten:

Groot assortiment

Bestellen is eigenlijk het uitzoeken van uw producten, het bespreken van uw wensen met een klantenservice of sales team lid. Na het aanleveren van een gevectoriseerd logo of ontwerp maakt de DTP een digitale drukproef ( normaal gezien binnen 2 werkdagen). Deze digitale drukproef en orderbevestigign woirden naar u gemaild voor goedkeuring. Na uw goedkeuring wordt het drukproces in gang gezet.

Productie is de tijd die de fabrikant nodig heeft om uw het door u uitgezochte artikel te bedrukken met uw logo of ontwerp. Op de website staat altijd een indicatie van de levertijd. Wanneer u haast heeft met het artikel neem dan altijd contact op met de een verkoopmedewerker, zij kunnen u informeren over de actuele levertijd. En eventuele meerkosten bij een snellere levertijd. Op basis van uw artikel en/of budget kan de levertijd variëren van één dag tot enkele weken.

Verzending: is hoe lang het duurt om uw relatiegeschenken van de fabriek naar uw deur te krijgen. Dit is ook afhankelijk waar het product daadwerkelijk ligt. Artikelen die in Europa op voorraad liggen zijn sneller te leveren dan artikelen die nog uit China moeten komen bijvoorbeeld. Gemiddeld is de verzendtijd 2-3 werkdagen in Europa. Uiteraard is sneller leveren mogelijk maar hier zijn meestal wel hogere verzendkosten mee gemoeid.

Om zeker te zijn dat uw relatiegeschenken op tijd bij u zijn, raden wij u altijd aan om contact op te nemen met een medewerker van het bedrijf in relatiegeschenken. Zij hebben zicht op de actuele voorraad, de drukte in de drukkerij en de tijd die het verzend met zich mee brengt.

Reclame