Een elektrische fiets kopen of leasen

Wil je een elektrische fiets aanschaffen maar vind je het nogal een prijzige aankoop om in één keer te doen? Dan is het ook mogelijk een dergelijk vervoermiddel te leasen bij Fast en Furious. Zij verkopen naast tal van scooters ook goedkope e-bikes.

Leasen met behulp van een betalingsplan

Als je kiest voor het leasen van een elektrische fiets betekent dit dat je de elektrische fiets in termijnen kunt betalen. Je kunt hiervoor een betalingsplan op laten stellen waarin je ervoor kunt kiezen een bepaalde tijd te leasen. Dit kan betekenen dat je 12 maanden lang iedere maand een aflossing betaalt maar langer is ook mogelijk. Afhankelijk van het aankoopbedrag en het aantal termijnen wordt het bedrag bepaald dat je per maand betaalt. Zo kun je al een elektrische fiets leasen en meteen rijden vanaf ongeveer 20 euro per maand. Ideaal als je het volledige bedrag niet ineens voorhanden hebt.

Verschillende modellen mogelijk

Girl on fixie

Een e-bike, zoals de elektrische fiets ook wel genoemd wordt, kun je kopen in diverse modellen. Dit kan bijvoorbeeld een dames- of herenfiets zijn maar er zijn nog meer mogelijkheden. Binnen de modellen kun je weer verdere keuzes maken zoals voor een bepaald merk, een bepaalde accu enzovoort. Als je eenmaal je keuze gemaakt hebt kun je de elektrische fiets online bestellen. Houd er rekening mee dat meer extra’s een e-bike duurder maken dan een standaarduitvoering.

Betalen en thuis laten bezorgen

De betaling ervoor doe je, al dan niet in termijnen, makkelijk en veilig online met bijvoorbeeld iDeal. Als de e-bike betaald is wordt deze volledige gebruiksklaar bij je thuis bezorgd of kun je deze gaan ophalen in een van de filialen. Thuis laten bezorgen is natuurlijk wel het makkelijkst van allemaal. Als je problemen of vragen hebt over e-bikes of bepaalde onderdelen ervan kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar maar een mailtje sturen of het contactformulier dat je op de website vindt kun je ook invullen. Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.