Hoe handig is het als jij twee of drie kinderen tegelijk op de fiets mee kunt nemen naar school, de speelzaal of naar hun vriendjes? Super handig natuurlijk. Er zijn dan ook al allerlei bakfietsen op de markt, maar vaak zijn deze heel zwaar te besturen en is het moeilijk om te trappen. Kortom, je bent al bezweet voor je de garage uit bent! Daarom kun je het beste kiezen voor de Dolly Bakfiets!

De Dolly Bakfiets

Deze bakfiets is namelijk heel erg licht, elektrisch en volledig naar eigen smaak te bestellen! De Dolly Bakfiets heeft ruimte aan maximaal vier tot vijf kinderen en fietst zeer licht en gemakkelijk. Hierdoor kun jij meerdere kinderen meenemen in de bakfiets, zonder dat dit invloed heeft op de wendbaarheid van de fiets en of je nog vooruit kunt komt. Met deze bakfiets fiet je gemakkelijk overal naartoe en kun je zonder problemen bergen op en begon af rijden.

Dolly op maat

Heb jij een goede smaak die je graag terug zien in de producten die je koopt? Dan is de Dolly Bakfiets iets voor jou! Je kunt deze bakfiets namelijk helemaal op maat bestellen. Kies je kleur, de kleur van de bak, de soort accu in de fiets, en nog veel meer! Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende handige snufjes en accessoires! Zo maak jij jouw Dolly Bakfiets niet alleen handig, maar ook nog eens hip! Wanneer ga jij met deze handige elektrische bakfiets op stap met de kinderen?