Of het nou voor een verjaardag is of als afscheidscadeautje, cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen maar zeker ook om te geven. Maar voor sommige leeftijden of personen kan het best heel erg lastig zijn om iets origineels te bedenken. Want ja een parfum of een scheergel is ook niet altijd even leuk om elk jaar weer te geven. Maar als je er even voor gaat zitten en er goed over nadenkt kan iedereen wel iets origineels bedenken. Hier wat tips voor cadeaus voor mannen!

Een foto cadeau

Een leuk cadeau wat eigenlijk voor elke leeftijd wel kan is een gepersonaliseerd cadeau. Het is bijvoorbeeld leuk om een wijnpakket te geven met een wijnglas erbij, maar hoe leuk is het dan om op die wijnflessen een leuk tekstje te zetten. Voor als iemand jarig is natuurlijk een verjaardag wens maar als je het geeft als bedankje kan je er ook opzetten waarvoor je diegene bedankt. Dit kan ook met een foto. Bijna op alles wat je maar kunt bedenken kunnen ze een foto laten printen. Als je nog een cadeau voor je partner zoekt dan kan je een foto van jullie samen op een kussen laten printen. Of je kiest ervoor om een paar leuke foto’s uit te printen en die in een mooie lijst bij elkaar zetten. Met foto cadeaus kan je eigenlijk nooit fout gaan. Het is een leuk cadeau en er zit ook altijd een leuke herinnering aan vast.

Een dagje weg

Als je er nou niet zo van houdt om een materialistisch cadeau te geven kan je denken aan een dagje weg. Als je de persoon in kwestie goed kent kan je een dagje weg voor jullie samen geven en anders geef je een tegoedbon voor hem alleen. Denk hierbij aan een dagje naar een dierentuin of een dagje naar een stad in Nederland met een lekker 3 gangen diner.

Kleding

Kleding kan ook een leuk en origineel cadeau zijn. Als je de stijl van die persoon nou niet zo goed weet kan je ook altijd een tegoedbon voor een kleding winkel geven. Als je een wat grappiger cadeau wilt geven kan je denken aan ondergoed of sokken! Bjorn borg boxers vindt bijna elke man wel goed of sokken van Happy Socks, daar kan je ook niet mis mee gaan. Dus zo zie je maar als je even goed nadenkt over een leuk cadeau voor een man kom je echt wel op leuke ideeën.