Waarom mokken bedrukken bij maxmokken.nl?

image (28)Wat een leuk idee om mokken te bedrukken bij maxmokken.nl! Met dat idee kwam een vriendin van mij dus op de proppen. Het zit namelijk zo. Ik en mijn vriendin zijn samen met nog enkele andere vrienden een eigen bedrijf gestart. We hadden dat plan eigenlijk helemaal niet, maar het kwam opeens vanzelf. Ik ben begonnen webdesign diensten aan te bieden online. In het begin was het project ook echt alleen online, ik had toen dus nog geen kantoor.
Op een gegeven moment kreeg ik flink wat bestellingen binnen en kon ik het zelf niet meer allemaal aan. Ik zat toen dag en nacht met een bakje koffie door te werken. Op een gegeven moment ging dat dus niet meer. Omdat ik redelijk wat vrienden heb die ook als freelance webdesigner werkten, dacht ik dat zij mij wellicht konden helpen. De bestellingen werden op een gegeven moment echter zoveel, dat ik een permanente oplossing moest zien te vinden.

45429_281410x310491xOns eigen bedrijfje

Ik heb toen samen met mijn vrienden onder het genot van een wijntje besloten dat ze onderdeel zouden worden van mijn bedrijf, kortom, mijn partners dus. We besloten toen ook een echt kantoor te huren om hier klanten te kunnen ontvangen. Omdat we het afgelopen jaar enorm gegroeid zijn en ook allemaal met veel plezier naar ons werk gaan, wilden we het vieren en ik wilde graag een cadeau kopen voor mijn vrienden voor op het werk. Daarom gaf mijn vriendin me dus het idee van mokken bedrukken bij maxmokken.nl. Ik heb gelijk een aantal mokken besteld en ze allemaal laten bedrukken met de naam van iedere medewerker en het logo van ons bedrijf. Het zag er echt top uit en iedereen was er ontzettend blij mee. Zeker de moeite waard!