Tip voor bestuurders die hun reachtruck certificaat willen halen

wesseldijk

Wie van jullie hier weet waar je een reachtruck certificaat kunt halen? Zelf heb ik dit namelijk moeten doen voor mijn werk. Dit werd echter niet vergoed dus was ik genoodzaakt het zelf te doen. Gelukkig kreeg ik dit wel deels als cadeau van vrouw. Het volgen van zo’n complete cursus kost iets minder als 400 euro. Dit indien je het bij verkeersschool Wesseldijk doet. Hier heb ik voor gekozen, terwijl er nog genoeg andere opties zijn. Omdat jullie hier wellicht ook iets aan kunnen hebben, zal ik de voordelen benoemen van deze rijschool. Deze informatie heb ik overigens van de website verkeersschoolwesseldijk.nl:

wesseldijkHoogste slagingspercentage
100% tevredenheidsgarantie
Altijd de beste prijs
Uitgebreid lesaanbod
Vertrouwen in eigen omgeving
Geen BTW op beroepsopleidingen
Subsidies waar je recht op hebt

Wat moet je ervoor doen?

Allereerst kun je bij opleidingscentrum Wesseldijk kwaliteit verwachten. Dit kan ik zelf inmiddels beamen. Toen ik mijn reachtruck certificaat hier behaalde had ik een goede instructeur die mij onder zijn hoede nam. Dit examen duurde slechts twee dagen. Zo ging de instructeur onder meer aan de slag met: warehouse-inrichting, pallets, omverpakkingen en etikettering, de soorten reachtrucks en voorzetmiddelen, rijklaarcontrole, besturing en gebruik van de reachtruck, laden en lossen, stuurtechnieken en stelling rijden.

reachtruck certificaat

Ook particulieren bestuurders kunnen hier terecht

Wanneer je naar de website van Wesseldijk gaat, zul je zien dat particulieren bestuurders hier ook terecht kunnen. Dus weet jij iemand die zijn rijbewijs B moet halen? Verwijs diegene dan door naar deze verkeersschool. Op die manier kunnen wij elkaar allemaal helpen.

rijschool wesseldijk