Super gamen laptop aangeschaft

bto2 bto1Ongeveer een maand geleden heb ik een zeer goede gamen laptop gekocht, ik ben hier zeer tevreden over en vandaar dat ik de tijd neem om dit artikel te schrijven. Ik heb een tijd gespaard zodat ik een hele goede laptop kon gaan halen die mijn games gemakkelijk kon draaien zodat ik zonder problemen kon gaan spelen. Het afgelopen jaar speel ik op een oude laptop die heel heet werd telkens als ik ging spelen en ook kon hij vaak geen nieuwe spellen aan omdat die te groot en dergelijken waren voor het systeem en dan liep het heel slecht of gewoon helemaal niet, en als het het wel deed kon het alleen in een hele lage kwaliteit.

Het was het geld waard

btoIk vind het het zeker waard om te sparen en te investeren in een goede gamen laptop omdat hij erg lang meegaat, je hoeft niet na een jaartje alweer een nieuwe te halen en zo heb je ook garantie dat over een jaar de games nog even soepel blijven lopen. Nu heb ik een laptop gekocht met een geweldige processor en videokaart, ook heeft hij 32gb RAM geheugen wat erg veel is. Met mijn laptop ben ik erg blij en ik kan dus ook weer vol op geniet van het gamen, een van mijn favoriete hobby’s en grootste tijd besteding.