Smaakvolle Wijn van Hema leuk als geschenk!

Hallo allemaal, weer een goede middag gewenst en bedankt voor het terug komen op dit blog of als je nieuw bent hartelijk welkom! Vandaag gaat het over Smaakvolle Wijn van Hema, ik ga even in het kort vertellen hoe ik er bij ben gekomen en wat ik er nou zelf van vind! Ik ben bij deze wijn gekomen toen ik een cadeau uit moest zoeken voor een vriendin van mij. Zij gaf afgelopen weekend haar verjaardag en ik was daar voor uitgenodigd. Ik was zelf heel lang aan het twijfelen wat ik haar nou het beste zou kunnen geven. Het fijne was dat ik wist dat ze een hele erge wijn fan is en dat ze altijd graag lekkere wijn wil hebben tijdens het eten. Ik besloot dus dat dit het zou worden.

Nu komt de vraag welke wijn wordt het.

Ik ben aardig wat slijterijen af gegaan en heb ook veel sites bezocht maar ik kon helemaal niks vinden. Tot dat ik op een dag door de Hema liep en zag dat hun ook wijn verkopen. Ik heb besloten om een Smaakvolle Wijn van Hema mee te nemen en tijdens het avond eten uit te proberen ik vond het erg lekker! Het was al bijna de datum van het feest dus ik heb  niet langer gewacht en heb de wijn ook voor haar gekocht. Ik heb het heel goed laten verpakken en mee genomen, Ze was er super blij mee toen ze de heerlijke wijn met mij deelde!