Mokken bedrukken doe je hier!

Ik wilde graag een aantal mokken bedrukken voor het bedrijf van mijn vader. Mijn vader heeft nu sinds een aantal jaar een eigen bedrijf bij ons in de buurt. Hij heeft gestudeerd op de HAN in Arnhem. Na zijn studie kon hij echter geen werk vinden omdat elk bedrijf waar hij solliciteerde vroeg om een werknemer met ervaring. Hij beschikte hier echter nog niet voer omdat hij net pas klaar was met zijn opleiding. Hierdoor besloot hij om voor zichzelf te beginnen. Hij was in het begin super druk met zijn eigen ondernemen hij was erg vaak te laat voor het avondeten of hij kwam heel erg laat thuis. Hij had een aantal werknemers in dienst genomen waar die erg vaak over vertelde. Hij had een erg goede band met zijn werknemers en ze hadden een hele hechte band.


Meer informatie

Ik ging daarom op zoek naar meer informatie over mokken bedrukken. Ik kreeg erg veel zoekresultaten. Ik kwam uiteindelijk uit op de website van promotie.nl. Ik wilde dit voor mijn vader doen omdat die erg veel tijd in zijn onderneming had gestoken en ik wilde graag dat hij iets persoonlijks van mij had op zijn werk. Een aantal dagen later kwamen de mokken binnen en ik was erg blij met het resultaat het was echt heel erg mooi geworden.