Makkelijk online een souvenir kopen

online souvenir

Op de website van Jan Steen heb je de keuze om een mooie online souvenir te kopen. Zo heb je hier de keuze uit magneten, vingerhoedjes en kettinghangers . Ook uit het materiaal kan je hier een ruime keuze van maken. Zo heb je bijvoorbeeld vingerhoedjes gemaakt van porselein, maar ook van metaal kan je een keuze uit maken. Het leuke hieraan is dat je deze hoedjes vanuit verschillende landen kan bestellen. Zo zijn er diverse uit Zwitserland, Duitsland en Aruba en nog heel veel andere landen. Deze spullen zijn uitermate geschikt om als cadeautje te geven bij een trouwerij, of een ander feest.  online souvenir

Een passende surprise

Minstens één keer per jaar hebben wij een feestavond met onze vriendengroep. Het is dan de bedoeling dat één van ons een avond organiseert waar iedereen lekker kan eten en genieten van ieders zijn verhalen. Ook hebben wij tijdens zo een avond afgesproken dat de gastheer of gastdame een herinnering koopt.

Deze keer was het aan mij de taak om deze avond te organiseren. Hiervoor had ik al een leuke site gevonden, eentje waar je online een souvenir kan kopen. Via de website van Jan Steen zag ik zoveel leuke spullen voorbij komen, en een opener met een afdruk in het bijzonder. Dit object past precies bij onze gezellige bijeenkomst.