Leuke cadeautips voor tieners!

Heb jij geen idee wat voor een cadeau je een tiener moet geven? Dat komt goed uit! Wij  namelijk ook niet, en daarom zijn wij op zoek gegaan op internet naar de beste cadeaus om te geven aan tieners. Lees verder voor de beste tips!

Hover board

Naarmate we ouder worden, worden we gedomineerd door technologie. Daarom is een scooter-hoverboard perfect voor jouw tiener die behoefte heeft aan frisse lucht. Meestal is het moeilijk om tieners te motiveren om naar buiten te gaan en actief te zijn, dus waarom niet samen met technologie naar buiten? Goed nieuws is dat ze hun buikspieren moeten laten werken om rechtop te blijven. Ze zijn er in allerlei verschillende kleuren en stijlen, variërend van ongeveer 150 euro en meer!

Kalender of bureaulegger

Hoewel iedere tiener een telefoon heeft en een laptop of pc is het soms ook wel handig om op papier te zien wat de taken zijn voor de komende week. Hiervoor is een kalender of bureaulegger met kalender erop heel handig!

Wil je een jaarkalender kopen, maar weet je niet welke hij of zij heel leuk vind? Kijk dan op de website van kalendergigant voor allerlei soorten kalenders. Er zit voor iedereen wel wat tussen!

Een telefoonhoesje

Wat is iets dat jouw tiener altijd bij zich heeft, en ik bedoel ALTIJD in zijn of haar hand? Dat klopt, hun smartphone! Ze willen altijd de nieuwe en verbeterde iPhone of Samsung en die mobieltjes zijn vrij duur. Het ergste is als je tiener met tranen in hun ogen naar je toe komt en hun telefoonscherm kapot is. Het slechtste nieuws? Toen je geen verzekering af sloot, omdat je dacht dat ze dit keer voorzichtiger zouden zijn. Krijg een persoonlijk telefoonhoesje bij GoCustomized en verleng de levensduur van de telefoon van jouw tiener.