lamp-1Welkom beste lezers ik heb een leuk nieuw stukje voor jullie dat gaat over hoe je een huis wat extra sfeer kan geven in de vorm van een cadeau. Stel je voor een vriend of vriendin van je zou gaan verhuizen en daardoor heeft ze allemaal nieuw meubilair nodig. Soms zou het dan wel handig zijn als je ook wat lampen hebt die dus extra licht geven. En tegenwoordig willen mensen vaak LED lampen in huis omdat die een stuk zuiniger zijn als andere lampen. Maar het voordeel van deze lampen is vaak ook dat ze heel modern zijn in de uitvoering die ze hebben.

img_0750_328x219

Ben jij ook op zoek naar een leuk cadeautje voor vrienden of familie?

Ik was op zoek naar een cadeau voor een vriendin van mij die laatst verhuisd is. Ik wist maar niet wat ik haar het beste zou kunnen geven. Vandaar dat ik maar gewoon iets wou geven dat ze in haar huis zou passen. Zo ben ik dus op een LED lamp gekomen die ze bij haar in huis zou kunnen plaatsten. Ik ken haar zo goed dat ik toevallig al weet dat ze heel erg van lampen houdt omdat die bij haar in de woning heel goed het meubilair naar voren laat komen. Ze is ook nog eens schilder dus heeft ze ook een paar lampen gericht op haar schilderijen. Ben je dus geïnteresseerd neem dan eens een kijkje op de website van lampdirect!

lamp-6-150x150