Ondanks dat het Corona virus ons nog flink in de ban heeft, is het niet zo dat we niets kunnen vieren. Ondanks dat we ons aan de maatregelen houden gaat ons leven uiteraard door. Of je nu thuis zit voor werk of voor je studie. Het is niet zo dat door het virus ons leven stil staat en we geen successen meer kunnen bereiken. Misschien door deze aparte situatie zijn we juist extra gemotiveerd om deze successen te behalen. En hoe we kunnen we dat nou beter vieren dan met een fles Moët champagne? Precies, eigenlijk niet. Of je moet totaal geen champagne lusten, dan is een andere drankje juist beter. Niet tegen je zin in champagne gaan drinken als je het niet lust.

 

Geslaagd van een opleiding

Ondanks dat we thuis kwamen te zitten van ons werk of studie, betekende niet dat de tijd stil kwam te staan en we niet vooruit konden gaan. Integendeel zelfs. We moesten door, hoe moeilijk dat ook kon zijn. Misschien hadden we allemaal wel een moeizame start omdat het toch lastiger is om thuis je concentratie en focus te behouden dan wanneer je in een omgeving bent waar iedereen die motivatie en focus heeft en om je heen iedereen er mee bezig is. Het is natuurlijk even schakelen. En vooral wanneer je in de fase van je opleiding bent waarin je alles aan het afsluiten bent. Dan is het altijd even moeilijk om goed geconcentreerd te werk te gaan. Maar wie weet heb je het fantastisch gedaan en heb je nu jouw opleiding succesvol afgerond. En daar mag je uiteraard heel trots op zijn. Je mag er altijd al trots op zijn wanneer je geslaagd bent voor je opleiding. Maar deze tijd maakte het toch even wat lastiger en ingewikkelder om het te halen.

 

Een nieuwe baan in deze tijd

Het waren nogal onzekere tijden. Helemaal als je vaste lasten moest betalen. Dan wil je natuurlijk wel een beetje zekerheid. En helaas is dat in deze tijd niet altijd even makkelijk te krijgen. Maar misschien heb jij toch in deze aparte, en ook beetje moeilijke tijd, een nieuwe baan weten te bemachtigen. Daar mag je zeker trots op zijn. En dat moet ook gevierd worden. Helemaal omdat je een nieuwe stap gaat zetten in je leven. En hoe kan je dat beter doen dan jouw dierbaren om je heen en een lekkere fles Moët champagne? Precies, alleen op die manier.