Geef elkaar een cadeautje!

Nu de kerst inmiddels weer achter ons ligt, zijn de feestdagen bijna voorbij. Alleen Oud en Nieuw wacht nog op ons. Bij de meeste mensen is het een traditie om cadeautjes te geven voor Sinterklaas of Kerst. Bij ons in de familie hebben we een hele andere traditie. Wij geven elkaar cadeautjes met Oud en Nieuw. Dit omdat we het leuk vinden het nieuwe jaar in te luiden met een cadeautje van een geliefde. Symbolisch gezien vind ik dit ook een stuk leuker. Je ziet toch steeds vaker dat mensen maar gewoon wat geven met Kerst omdat ze het dan maar gehad hebben. Dat idee heb ik in ieder geval. Of het ook echt waar is zullen we waarschijnlijk nooit weten. Mocht je nou zelf ook nog op zoek zijn naar een cadeau omdat je dit net als wij met Oud en Nieuw wilt geven, kun je hieronder verder lezen. Mocht dit niet zo zijn, komen er vast ook weer verjaardagen aan waar er ook een cadeautje van je wordt verwacht.

Persoonlijk cadeau

Nu heb ik voor dit jaar iets heel leuks gevonden! Namelijk een iphone hoesje met foto maken. Je kan dus je eigen achtergrond met foto kiezen. Deze wordt er dan voor jou opgedrukt! Superleuk en heel persoonlijk. Wil je iemand een beetje voor gek zetten? Kies dan je raarste foto ooit om er op te drukken. Wil je het toch wat subtieler of lief houden? Dan kan je altijd een andere mooie foto kiezen. Bijvoorbeeld een van vakantie of misschien een foto van een huisdier. Hoe dan ook is de keuze aan jou! Mocht je niet zo creatief zijn? Dat is ook geen probleem als je op case24.com telefoonhoesjes kijkt, zul je ook een aantal standaardhoesjes zien waar je uit kan kiezen. 

Algemeen cadeau

Mocht je je vinger niet willen branden aan een persoonlijk cadeau? Dan kun je natuurlijk altijd een algemeen cadeau kiezen. Dan is de kans in ieder geval een stuk kleiner dat je de plank mis zult slaan. Dit is voor veel mensen de meest veilige optie. Veel mensen vinden het namelijk ook best fijn een praktisch cadeau te krijgen zodat ze er echt iets aan hebben en het niet meteen in de prullenbak zal verdwijnen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan kaarsen, sokken of koffie. Waarschijinlik niet de meest originele cadeau's maar hoe ouder je wordt, hoe meer je het gaat waarderen wat anderen voor je kopen. Nog fijne dagen gewenst!