Een perfecte feestlocatie voor ons jubileum

Jubiläumskranz_25_jahre.svgMijn man en ik zijn 25 jaar getrouwd. Daarom waren wij op zoek naar een feestlocatie voor ons feest. Er moest nog veel meer geregeld worden dan alleen de locatie. Daarom hadden we besloten om hulp te vragen. We hebben een aanvraag gedaan op IetsDoenOfferte.nl en een bedrijf uit Arnhem heeft op deze aanvraag gereageerd. Ze konden echt alles voor ons regelen. De catering, de muziek en ook de versiering werd voor ons geregeld. De feestlocatie was erg sfeervol. Je had helemaal niet het gevoel dat je in een grote ruimte was.

verjaardag1

De feestavond
De avond was echt geweldig. Iedereen van de familie en vrienden was aanwezig. Dus de zaal zat goed vol. We werden ook erg verwend op ons feest door iedereen. De tafel stond helemaal vol met cadeaus. Toen de avond begon deden mijn man en ik de openingsdans. Ook waren er optredens van familie en vrienden waar wij niks van af wisten. Mijn twee zussen hadden een ABC over ons. En mijn lieve nichtjes hadden een super schattige dans ingestudeerd. Dit deden ze op een liedje van K3. Mijn drie geweldige zonen hadden geregeld dat Frans Duits kwam zingen op ons jubileumfeest. Ik ben zijn grootste fan. Toen ik hem het podium op zag komen was ik helemaal emotioneel. Wat een geweldige verassing van mijn zonen. Samen met mijn familie en vrienden heb ik een geweldige avond gehad en ik zou deze avond nooit meer vergeten.
Driving_Range_Landgoed_Bergvliet_Breda_Oosterhout_06