Een origineel cadeau voor de jarige

De situatie komt je wellicht bekend voor. Er is binnenkort iemand jarig of heb je een jubileumfeest, maar heb je geen flauw idee wat voor een soort cadeau je wilt geven. Wanneer je ernaar vraagt krijg je een standaard antwoord of een verzoek om geld te geven, maar dit is natuurlijk geen leuk cadeau om te geven. Een cadeau wil je graag persoonlijk maken en dat is bij een jubileum al helemaal het leukste om te doen natuurlijk. In dit blog geven we je graag een aantal tips, zodat jij voor iedere gelegenheid beschikt over een origineel cadeau en deze kunt geven!

Wat zijn nu originele cadeaus?

Wat is nu een origineel cadeau? Is een origineel cadeau een groot cadeau wat niemand zal even, of zijn er ook kleine cadeaus die erg origineel zijn? Met een origineel cadeau is er van alles mogelijk, maar zul je wel het juiste cadeau moeten zien te vinden. Voor een verjaardag wil je misschien niet erg veel uitgeven, maar is het wel erg leuk om met verschillende gezinnen een origineel cadeau te kopen. We hebben een aantal originele cadeaus voor je op een rijtje gezet:

  • Brunchen op 100 meter hoogte: Tijdens een brunch in de euromast in Rotterdam zul je genieten van een heerlijke brunch, op het hoogste punt van Rotterdam en met een zeer mooi uitzicht over de stad.

  • Grotbiken: Ga met een speciale mountainbike grotbiken door de grotten van Valkenburg!

  • Overnachten in een kasteel en boek een luxueuze suite

  • High Chocolate: geniet van heerlijke warme chocolademelk in combinatie met de lekkerste bonbons, taartjes en sandwiches

  • Off-road rijden: Tijdens deze trip zul je off-road gaan rijden met een 4×4. Ga de uitdaging aan, cross door sloten en plassen en beleef dit bijzondere avontuur samen met je vrienden.

Altijd een verrassing!

Zo is er nog veel meer mogelijk op het gebied van originele cadeaus. Het hoeft niet altijd iets tastbaars te zijn wat je iemand geeft, het is namelijk ook erg leuk om een ervaring als cadeau te geven. Een heerlijke lunch, een luchtballonvaart, karten, lasergamen, 4×4 rijden. Er is enorm veel mogelijk en zijn deze uitjes ook enorm leuk om te geven. Voor de jarige blijft het een unieke ervaring en zal zeker een luchtballonvaart of 4×4 rijden, wat hij heeft gekregen van iedereen, niet snel vergeten worden. Kijk eens snel naar de mogelijkheden en bepaal wat leuk is voor degene voor wie het cadeau is, waardoor je voortaan altijd een origineel cadeau zult geven!