Een nieuwe manier om jouw bedrijf te onderscheiden!

Veel bedrijven zijn in deze tijden op zoek naar een goede manier om zichzelf te laten zien. Ze willen zich graag onderscheiden van andere merken. Omdat je deze blog leest, kan het zo zijn dat jij ook opzoek bent naar zo'n onderscheidende optie. Als dat zo is, lees dan vooral snel verder want het kan best zijn dat ik zo'n optie voor je heb gevonden. Ben benieuwd wat je er van vindt.

Iets leuks

Wat vaak goed werkt om mensen aan het denken te zetten en naar je bedrijf te krijgen is een positieve benadering. Veel mensen worden inmiddels gek van alle e-mails die ze dagelijks in hun mailbox krijgen met aanbiedingen voor het een of ander. Misschien kan je daarom met jouw bedrijf een andere invalshoek kiezen. Al een van een fotoflyer gehoord? Ik had er in ieder geval tot kort geleden nog niet van gehoord. Een fotoflyer is een soort gepersonalisseerde foto. Nu denk je misschien dat alle foto's gepersonaliseerd zijn maar ik heb het vooral over de rand van de foto. Je maakt de foto met een instaxcamera. Vervolgens maak je deze vast op een ondergrond in een soort mapje. Vervolgens klap je het dicht. Door de stickerrand aan de voorkant heb je nu een leuke foto met een rand van jouw bedrijf er om heen. Er is ook een mogelijkheid om een coupon toe te voegen. Hierdoor zie je mensen waarschijnlijk sneller terug voor een aankoop. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn wat ik heb beschreven, raad ik aan een kijkje op de site te nemen. 

Om het af maken

Natuurlijk is het leuk als mensen meteen kunnen zien van welk bedrijf de persoon is die de foto maakt. Daarom is er ook een optie om het toestel dat je gebruikt te laten personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de camera laten zetten. Er zijn ook mogelijkheden voor de algehele kleur van de camera.  Dit heet een branded instax camera. Uiteraard staat het woord branded voor jouw merk. De instax camera is het modelcamera dat voor dit doeleinde wordt gebruikt. Mogelijkheden te over dus om je bedrijf op een nieuwe en positieve manier in de markt te zetten. Een manier die mensen nog niet echt gewend zijn. Hierdoor zullen er waarschijnlijk wat positiever tegenover staan. Ook omdat ze er daadwerkelijk zelf een leuke foto aan over kunnen houden. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel online eens een kijkje!