Een mooie juwelier in Ouderkerk aan den IJssel

Voor mijn vriendin, die binnenkort jarig zou zijn, ben ik naar een mooie juwelier in Ouderkerk aan den IJssel geweest. Deze winkel heeft de naam Remi’s Goudmijn. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet en ik keek rustig rond. De keuze in de sieraden is echt reuze en ik wist dan ook niet zo goed wat ik moest gaan kiezen. Een vriendelijke medewerker hielp mij en ik vertelde dan wat ik ongeveer wilde hebben. Zo liet deze onderneming mij verschillende sieraden zien en ook setjes. Hierdoor besloot ik dan ook om voor een ring met ketting te gaan voor mijn vriendin haar verjaardag. 

juwelier Ouderkerk aan den IJssel

Verschillende soorten merken sieraden

Bij Remi’s Goudmijn, oftewel goudsmid en juwelier in Ouderkerk aan den IJssel, kan je verschillende soorten sieraden kopen van een goede kwaliteit voor een lage prijs. Ook zijn er verschillende merken te koop zoals  Boccia, Zinzi, Breuning, Spark, Jocori, Lorus,, Sparkling Little, Stein collection, Wissel mechaniek en Elegance collection. Wat jij ook zoekt, voor je vriendin of voor jezelf, bij deze onderneming vind je het. Ook kan je bij dit bedrijf speciale sieraden laten maken naar wens van jouw. Maar ook online kan jij je sieraden bestellen. Kijk op de website en zie wat ik bedoel.