Een gezellige bloemenwinkel in Tegelen

Tegenwoordig ben ik vaste klant geworden bij het bloemenwinkel Tegelen. Minstens één keer in de twee weken loop ik hier wel even naar binnen om de geur van de boeketten op te snuiven, maar natuurlijk ook om er eentje mee naar huis te nemen. Vaak loop ik er ook even naar binnen om leuke ideetjes voor een cadeautje op te doen. Want niet alleen kan je hier de mooiste lekker ruikende bossen samen laten stellen, ook andere accessoires zijn hier te koop. Laatst liep ik hier naar binnen om voor mijzelf een bos rozen te kopen, zie ik daar toch een mooie vaas staan.  

Een mooi geheel

Trots met mijn nieuwe aankopen ben ik naar huis gegaan en deze op de vaas gezet. Inmiddels staat deze al bijzonder mooi op de eettafel en ik kan niet anders zeggen dat ik heel erg blij ermee ben.

Vanmiddag moest ik een cadeautje voor een goede vriendin van mij zoeken. Waas hiervoor al in verschillende winkels geweest, maar elke keer zonder iets gig ik weer naar buiten. Tot ik langs de bloemenwinkel Max in Tegelen liep. Wat dom dat ik daar niet eerder aan had gedacht. Met een mooie bos rozen en een cadeaubon ben ik geslaagd voor een cadeautje voor mijn vriendin.