Dit keer op zoek naar een geboortekaartje tweeling

geboortekaartje tweeling

KisscardsHet kind van mijn oudste zoon heeft vanaf het begin al iets met olifanten. Zijn hele kamer hangt er ook mee vol. Nu er een tweeling op komst is, moet de andere kamer ook helemaal ingericht worden. Mijn zoon wil in de andere kamer ook gebruik maken van dierenbehang, knuffels etc. Zelf het geboortekaartje zal een dier erop hebben, echter worden het dit keer een aapjes. Dit omdat zij via kissgeboortekaartjes.nl een leuke geboortekaartje tweeling zagen. Hier zal ik overigens een afbeelding van toevoegen. Ik ben dan ook benieuwd wat jullie hiervan vinden? Natuurlijk moet het kaartje ook grappig zijn. Dit is toch wel een trend dat zich de laatste jaren ontwikkeld heeft.

Twee grappige aapjes op het kaartje

Gratis proefdruk

Natuurlijk had ik het kaartje zelf ook al gezien voordat ik die kreeg. Ik moet zeggen dat het een mooi geboortekaartje tweeling is. Voordat mijn zoon ze besteld had, liet hij ze zien op de site van Kisscards. Natuurlijk kon ik het niet laten om hier zelf nog even rond te kijken. Wat mij betreft zijn hun een aanrader. Vooral omdat je zoveel keuze hebt en alles netjes is ingedeeld in thema’s. Dus wil jij ook een mooi kaartje sturen om de geboorte van jouw kind te vieren, kijk eerst dan even op hun site. Ik ben ervan overtuigd dat je hier gaat slagen.

geboortekaartje tweeling