De moeite waard om eens te kijken bij Max schorten

schortschort 2Sinds ongeveer een maand heeft een van mijn vrienden een eigen horeca zaak geopend namelijk een restaurant, het leek mij een leuk idee om hem een origineel en uniek cadeau te geven wat ook nog eens nuttig is voor zijn zaak. Ik ging online zoeken naar de mogelijkheden en kwam uit eindelijk terecht bij Max schorten, je kunt hier schorten bedrukken voor een goedkope prijs. Dit leek me een zeer leuk cadeau omdat ze allemaal een schort dragen dan kan ik ze nu voor ze personaliseren met bijvoorbeeld het bedrijfslogo er op. Ik kwam niet gelijk bij deze website uit want ik heb een hele poos lopen zoeken maar ik ben blij dat ik geen overhaastte beslissing heb gemaakt.

Het was leuk en origineel

schort 1Ik maakte een mooi ontwerp op de website met het bedrijfslogo op het schort en bestelde een aantal dat genoeg zou zijn voor het personeel en een aantal reserves. Binnen enkele dagen werden geheel volgens afspraak de schorten geleverd en ik was erg blij op het resultaat. Ik presenteerde de schorten aan mijn vriend en vertelde hem dat ik het had laten bedrukken bij Max schorten. Hij was zeer blij met het cadeau omdat het ook nog eens echt nuttig was, het was iets wat hij nodig had voor zijn zaak en daarom werd het extra gewaardeerd.