De leukste cadeaus en cadeau inspiratie online

Kom jij uit een groot gezin of heb je een groot gezin of een grote familie? Dan is er regelmatig iemand jarig. Als je een grote familie hebt en ook clos bent met elkaar dan zie je elkaar ook vaak. Gezellig! Maar wat neem je elke keer weer mee voor cadeau? De keuze is reuze maar het is nog leuker om er een sport van te maken om met een origineel cadeau aan te komen. 

Wat voor leuk cadeau koop je?

Gelukkig ben jij niet de enige die het niet altijd weet als het gaat om het kopen van een cadeau. Online is er zoveel leuks te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Als het je een keer niet lukt om op een verjaardag te komen kun je natuurlijk een bos bloemen laten bezorgen. Dat is altijd een goed idee!

Cadeau tips voor een vrouw

Wanneer je als man op zoek bent naar een cadeau voor je vrouw, en jullie hebben nog jonge kinderen, dan is een bakfiets echt een geweldig cadeau. Wel een uitgave maar je hebt er jarenlang plezier van en het voordeel is dat je geen tweede auto aan hoeft te schaffen, geen verzekering en geen brandstofkosten hebt. Dit cadeau is zeker iets om over na te denken of te bespreken met je vrouw. 

Voor moeders is het ook heel mooi om een moedermelk sieraad cadeau te krijgen. Dit is een symbool voor moeders die borstvoeding geven. Overleg van te voren wel even met de vrouw of ze dit een mooi cadeau vindt en je hebt natuurlijk ook een beetje borstvoeding van haar nodig om dit om te kunnen zitten in een moedermelk sieraad. 

Cadeau speelgoed voor kinderen

Maar wat koop je nu voor speelgoed voor een kinderverjaardag? Het leukste duurzame speelgoed voor kinderen is er te koop, misschien iets duurder in aanschaf maar je kunt er veel langer mee spelen en het is goed voor het milieu. Heb je een verjaardag in de zomer? Denk dan eens aan binnenspeelgoed wat je ook voor buiten kunt gebruiken of aan een watertafel? Lekker buiten spelen met water. Je kunt hem ook gebruiken als zandbak en in de winter kan hij naar binnen. Dan kun je hem vullen met water en in de badkamer gebruiken of vullen met macaroni of rijst. Ook een leuke activiteit!

Toffe cadeaus jongen 8 jaar

Voor jongens is het altijd lastig om een leuk cadeau te vinden. Zeker als ze wat ouder zijn. Maar je vindt hier genoeg inspiratie voor cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar. Wat dacht je van een Nintendo Switch, LEGO, een abonnement op de Donald Duck of een 3D knutselpakket?

Last minute cadeaupakketje maken

Als je last minute een cadeau nodig hebt kun je ook altijd kijken wat je in huis hebt. Je hebt misschien nog wel een fles douchegel, een reep chocolade of een zakje snoep. Cadeaubonnen kun je tegenwoordig ook online kopen en uitprinten. Maak er een leuk pakketje van en je hebt een origineel cadeaupakket. In plaats van een cadeaubon kun je ook geld in het pakketje stoppen. Wij als moeders van Love2bemama vinden het geven, krijgen van cadeau’s erg leuk. Zo zorgen wij voor leuke tips, aanbiedingen en winacties.