De 5 beste multiplayer games in 2021

2021 is een goed jaar geweest voor games. We hebben al een paar geweldige spellen voorbij zien komen. Laten we hopen dat Ubisoft Store of Epic Store geen exclusives opeisen. Vooral Epic Store heeft al te vaak gewoon bakken met geld uitgeven om mensen te dwingen hun winkel te gebruiken als ze een spel willen spelen wanneer het uitkomt. Wat echt complete onzin is. Maar om terug te komen op het onderwerp. Er zijn in 2021 niet heel veel spellen uitgekomen die een focus hebben op multiplayer maar een paar hele goed spellen hebben wel updates gekregen. Dat zijn Hunter Monster world en Final Fantasy XV

De beste multiplayer spellen

De top vijf bestaat uit Valheim, Chivalry 2, Final fantasy XIV, Monster Hunter World en Forza horizon in die volgorde. Deze multiplayer games zijn de beste natuurlijk omdat ze zo leuk zijn om te spelen. Valheim krijgt zijn eigen stukje maar de rest voeg ik hier effe samen. Chivalry 2 is het vervolg van een geweldig spel waarin je met een paar andere mensen net doet alsof je een ridder bent. Met alle vliegende ledematen van dien. Final Fantasy XIV en Monster Hunter World zijn door Japanners gemaakt wat genoeg zou moeten uitleggen. Forza horizon weten we het minste over maar de moderne race spellen zien er super mooi uit dus daar kun je het al voor doen.

Valheim

Valheim is een nieuw spel. Het is een beetje zoals minecraft maar dan met andere graphics en betere combat. Je bent een noorman in het viking tijdperk die moet overleven in een nieuwe omgeving. Daarbij ga je eerst bomen omhakken en dieren jagen. Daarna kun je als je genoeg verzameld hebt een schip maken en nieuwe eilanden ontdekken. Dit is al op zichzelf leuk genoeg en avontuurlijk. Doe dit allemaal met vrienden en je creëert prachtige verhalen waar je het jarenlang over kan hebben. Over hoe je schip aangevallen werd door een machtig zeemonster en jij en je vrienden het maar net overleefden. Of over hoe je op een eiland aankomt en prachtige ontdekkingen doet. Als je dat deelt met anderen is het veel leuker.