cocktail workshop Breda een aanrader!

Een origineel cadeau is altijd het leukst. Daarom beveel ik deze keer iets speciaals aan, namelijk een cocktail workshop in Breda. Een broer van mij vertelde dat hij een vriend van hem een workshop cadeau had gegeven. Dat bleek erg leuk en leerzaam te zijn. Ze hebben twee uur lang cocktails gemaakt en ze hebben zich geen moment verveeld! Daarna hebben ze gedineerd en genoten van een avondje stappen in Breda.

 

Een erg lekkere cocktail!

 

Wegens de positieve recensie van mijn broer heb ik met wat vrienden van mij hetzelfde gedaan, alleen deze keer iets anders. We hebben namelijk de workshop op een rondvaart boot gehad en ondertussen genoten van monumentale panden in Breda. We hebben met z’n allen veel plezier gehad en het is zeker de moeite waard om nog een keer te doen. Dus wil je iemand een keer iets speciaals en origineels cadeau doen, dan is een cocktail workshop in Breda zeker een aanrader!