Black Bananas het hipste kleding merk uit Nederland van dit moment

Als je op zoek bent naar een hip street style kledingmerk kom je al snel uit op Black Bananas. Dit merk is puur Nederlands en heeft als inspiratiebron de Caribische eilanden. Designer Wesley richtte het merk in 2011 op en kan inmiddels gezien worden als groot succes. Van jeans tot tassen, je vindt het allemaal bij Black Bananas. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van dit merk want dat zit piekfijn in orde.

Nederlandse BN'ers dragen Black Bananas

Black Bananas is niet het zoveelste Nederlandse merk die er op de fashion markt te vinden is. Ze zijn toonaangevend en gaan inmiddels al heel wat jaren mee. De mode verandert in de jaren en Black Bananas verandert heel makkelijk mee. Niet voor niets dragen bekende Nederlanders zoals Fajah Lourens, Kim Feenstra en DJ Chuckie outfits van Black Bananas. Zij voelen zich er erg prettig in en dat komt omdat dit merk kwaliteit levert in optima forma.

De Black Bananas trainingspakken

De grote kleding hit van Black Bananas zijn de iconische trainingspakken. En eigenlijk is dit grote succes helemaal niet vreemd. De designs van deze trainingspakken zijn erg sportief, heel trendy en ongelofelijk fashion. Door deze kenmerken zijn de trainingspakken zowel bij heren als dames erg populair en een groot succes. Zo'n Black Bananas trainingspak is ideaal geschikt voor jouw dagelijkse hardlooprondje. Of heb je een avondje vrij en wil je bank hangen? Ook hier komen de trainingspakken heel goed tot hun recht. Of combineer de pakken met andere kledingstukken, dat gaat ook heel goed samen. Draag het jasje met bijvoorbeeld stoere jeans. Wees creatief en proberen verschillende stijlen uit.

Black Bananas trainingspakken voor jezelf en je kind

Hoe stoer is het om Black Bananas kids trainingspak voor je kind te combineren met je eigen Black Bananas trainingspak? Toch geweldig als je met dezelfde outfit als je kind over straat loopt? Het kan allemaal met dit merk. Daarnaast kan je je kind stijl meegeven met verschillende Black Bananas accessoires. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een truckers cap. Of als het koud is kan je over het trainingspak van je kind een Black Bananas jas doen. Jassen van het Black Bananas merk zijn zeer sportief en passen goed bij de trainingspakken. Zo'n jas staat natuurlijk ook heel leuk onder jeans. Er valt genoeg te vinden bij Black Bananas voor ouderen en kinderen, zodat je zowel als ouder als kind stijlvol over straat kunt lopen.