Bijzonder lekkere bonbons bestellen

bonbons bestellen

Aan mij is de taak gegeven om voor een collega voor zijn verjaardag bonbons te bestellen. Normaal heb ik daar geen moeite mee, maar toevallig ben ik een week geleden begonnen met afvallen. Natuurlijk hoef ik dit cadeau niet zelf op te eten, maar het zet mij wel weer aan het twijfelen. Tijdens een dagje Nijmegen kwam ik namelijk deze winkel tegen en ben ik naar binnen gegaan. Alleen de geuren die er in deze winkel hangen, doen mij al verlangen naar chocolade in de vorm van amandelrotsjes, koffieboontjes, flikken met studentenhaver en zo kan ik nog wel even doorgaan.    

 

 

 

Ook voor de zakelijke klant

Omdat één van onze collega’s eerdaags met de vut gaat, willen wij hem een lekker geschenk geven. Aan mij was de taak om lekkere bonbons te bestellen. Best wel moeilijk om uit het ruime assortiment een keuze te maken. Want er is hier zoveel te koop, dat het moeilijk is om dat in één doosje te doen. Gelukkig hebben zij al een assortiment in een doosje gedaan en is aan mij de taak om het juiste doosje te bestellen. 

Niet alleen voor cadeautjes ben je hier aan het juiste adres. Het is hier zelfs mogelijk om chocola met logo van je bedrijf te laten maken. Leuk relatiegeschenk!